تبلیغات
کفسابی

a520341_imagesCA4OEKR1.jpg

e652451_999.jpg

http://www.IraniTopSite.com , ایرانی تاپ سایت

فوت فایل - تحقیق و پژوهش،رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن
 
فوت فایل
درباره وبلاگ


تیم تخصصی فوت فایل آماده دانلود فایلهای تخصصی مخصوص دانش جویان و دانش پژوهان عزیز میباشد

مدیر وبلاگ : مهندسی فایل
مطالب اخیر
نویسندگان
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
اصل و عین سوالات مهارت های هفتگانه (ICDL) آزمون های استخدامی فراگیر

اصل-و-عین-سوالات-مهارت-های-هفتگانه-(icdl)-آزمون-های-استخدامی-فراگیراصل و عین سوالات مهارت های هفتگانه (ICDL) آزمون های استخدامی فراگیر همراه با پاسخنامه تشریحی و ذکر سال برگزاری و نام سازمان برگزارکننده در کنار آندانلود فایل

پاورپوینت اصول و روشهای طراحی پرسشنامه

پاورپوینت-اصول-و-روشهای-طراحی-پرسشنامهاین پاورپوینت در مورداصول و روشهای طراحی پرسشنامه در 85 اسلاید کامل و شامل مقدمه،تعریف، اصول و روشهای طراحی پرسشنامه،پرشسنامه،طراحی پرسشنامه،پرسشنامه استاندارد چیست،شرایط پرسش‌نامه،روش های اجرای پرسشنامه ،انواع پرسشنامه ،پرسشنامه های جمع اجرا،پرسشنامه های پستی،تهیه شناسنامه پرسشنامه، و...و منابع می دانلود فایل

گزارش کارآموزی شرکت مواد غذایی آذین شوشتر (مجید)

گزارش-کارآموزی-شرکت-مواد-غذایی-آذین-شوشتر-(مجید)گزارش کار کارآموزی و اطلاعات کامل در مورد خط های تولیدی شرکت آذین شوشتردانلود فایل

پاورپوینت روانشناسی كودك و روش های تربیت فرزند

پاورپوینت-روانشناسی-كودك-و-روش-های-تربیت-فرزنداین پاورپوینت در مورد روانشناسی كودك و روش های تربیت فرزند در 60 اسلاید کامل و شامل مقدمه،تعریف، روانشناسی كودك و روش های تربیت فرزند،روانشناسی کودک،تربیت فرزندان،تربیت کودکان،اهداف روان شناسی کودک،شیوه‌های صحیح فرزند‌پروری،اهداف بهداشتی در دوران كودكی و نوجوانی ،هیجانات كودكان ،شخصیت کودکان ونوجواندانلود فایل

پایان نامه بررسی رابطه سبک های دلبستگی با رضایت مندی زناشویی

پایان-نامه-بررسی-رابطه-سبک-های-دلبستگی-با-رضایت-مندی-زناشوییعنوان :بررسی رابطه سبک های دلبستگی با رضایت مندی زناشوییقالب بندی :DOCفهرست مطالب :چکیدهفصل اول : کلیات پژوهشمقدمهبیان مسئلهضرورت و اهمیت پژوهشهدف از انجام پژوهشفرضیه های پژوهشتعاریف مفهومی متغیرهای پژوهشدلبستگیسبک ایمنسبک اجتنابیسبک دوسوگرا (مضطرب)ر...دانلود فایل

دانلود نرم افزار آزمون آیین نامه رانندگی [نسخه اندرویید]

دانلود-نرم-افزار-آزمون-آیین-نامه-رانندگی-[نسخه-اندرویید]جامع ترین نرم افزار آزمون رانندگی به همراه سوالات پرتکرار دانلود فایل

پایان نامه بررسی سبک فرزند پروری و هوش فرزندان

پایان-نامه-بررسی-سبک-فرزند-پروری-و-هوش-فرزندانعنوان :بررسی تأثیر آموزش پیش دبستانی بر یادگیری مهارتهای روانی ـ حرکتی و سازگاری اجتماعی دانش آموزان دوره ابتداییقالب بندی :DOCقسمتی از متن :شیوه های فرزند پروری مجموعه ای از گرایش ها اعمال و جلوه های غیر کلامی‌است که ماهیت تعامل کودک و والدین ...دانلود فایل

دانلود پروژه پایانی طراحی وب سایت مخابرات با Asp.net بهمراه دکیومنت

دانلود-پروژه-پایانی-طراحی-وب-سایت-مخابرات-با-asp-net-بهمراه-دکیومنتهدف این پروژه پیاده سازی یک سیستم تحت وب برای اداره مخابرات و کاربران سایت مخابرات است. در پروژه پایانی سورس آماده وبسایت مخابرات، امکاناتی برای مدیریت محتوای سایت نیز گنجانده شده است. می توانید این سورس جالب و کامل سایت مخابرات با asp.net را دانلود کنید .دانلود فایل

سوالات استخدامی هنرآموز ساختمان آموزش و پرورش | عمومی + تخصصی

سوالات-استخدامی-هنرآموز-ساختمان-آموزش-و-پرورش--عمومی--تخصصیسوالات استخدامی هنرآموز ساختمان آموزش و پرورش | بسیار کامل+پاسخنامهدانلود فایل

تحقیق مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری

تحقیق-مفهوم-خلاقیت-و-نوآوری-در-زندگی-کاریاین تحقیق در مورد مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری در 50 صفحه در قالب ورد و شامل مقدمه،تعریف، مفهوم خلاقیت و نوآوری در زندگی کاری،خلاقیت،خلاقیت در کار،خلاقیت و نوآوری در کسب و کار ،خلاقیت در زندگی کاری، مدیران خلاق،خلاقیت در مدیریت،خلاقیت سازمانی، و...و منابع می باشد.دانلود فایل

دانلود فرم قرارداد اجاره نامه خام - مخصوص اجاره دادن منزل مسکونی، مغازه تجاری و غیره

دانلود-فرم-قرارداد-اجاره-نامه-خام--مخصوص-اجاره-دادن-منزل-مسکونی-مغازه-تجاری-و-غیرهاین فایل به صورت فایل ورد قابل ویرایش می باشد و برای اجاره دادن ساختمان های مسکونی و تجاری بسیار مناسب می باشد.دانلود فایل

طرح لایه باز کارت ویزیت ماساژ درمانی 2 رو

طرح-لایه-باز-کارت-ویزیت-ماساژ-درمانی-2-روطرح لایه باز کارت ویزیت ماساژ درمانی 2 رو طرح لایه باز کارت ویزیت ماساژ درمانی 2 رودانلود فایل

بازاریابی الکترونیک برقراری ارتباط با مشتریان

بازاریابی-الکترونیک-برقراری-ارتباط-با-مشتریانتحقیق بازاریابی الکترونیک برقراری ارتباط با مشتریان متشکل از 5 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

اقتصاد کلان و بررسی گردشگری آن

اقتصاد-کلان-و-بررسی-گردشگری-آنتحقیق اقتصاد کلان و بررسی گردشگری آن متشکل از 53 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق کانال های توزیع

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-کانال-های-توزیعمبانی نظری وپیشینه تحقیق کانال های توزیع دارای 32 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق مدیریت استراتژیک برند

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-مدیریت-استراتژیک-برندمبانی نظری وپیشینه تحقیق مدیریت استراتژیک برند دارای 107 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

شاخص عملكرد گروه های آموزشی مدیران

شاخص-عملكرد-گروه-های-آموزشی-مدیرانتحقیق شاخص عملكرد گروه های آموزشی مدیران متشکل از 8 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

پول در اقتصاد اسلامی

پول-در-اقتصاد-اسلامیتحقیق پول در اقتصاد اسلامی متشکل از 35 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

بیمه، ضرورت اقتصاد مدرن

بیمه-ضرورت-اقتصاد-مدرنتحقیق بیمه، ضرورت اقتصاد مدرن متشکل از 39 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

پاورپوینت تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم

پاورپوینت-تجزیه-و-تحلیل-و-طراحی-سیستمپاورپوینت تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم متشکل از 229 اسلاید ، در قالب پاور پوینت قابل ویرایش و اماده ارائهدانلود فایل

پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران

پاورپوینت-صادرات-در-صنعت-زعفرانپاورپوینت صادرات در صنعت زعفران 12 اسلاید دارد در فرمت پاورپوینت و قابل ویرایش و اماده ارائه می باشددانلود فایل

مبانی نظری برد و باخت، خلق و خوی ورزشکاران، ترشح هورمون ها

مبانی-نظری-برد-و-باخت-خلق-و-خوی-ورزشکاران-ترشح-هورمون-هامبانی نظری برد و باخت، خلق و خوی ورزشکاران، ترشح هورمون ها دارای 18 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای كالاهای گوناگون

تأثیر-تبلیغات-بازرگانی-در-عصر-ارتباطات-برای-كالاهای-گوناگونتحقیق تأثیر تبلیغات بازرگانی در عصر ارتباطات برای كالاهای گوناگون متشکل از 135 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

پول شوئی و راه های مبارزه با آن

پول-شوئی-و-راه-های-مبارزه-با-آنتحقیق پول شوئی و راه های مبارزه با آن متشکل از 9 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

پول الكترونیك

پول-الكترونیكتحقیق پول الكترونیك متشکل از 20 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

پایش مشتری

پایش-مشتریتحقیق پایش مشتری متشکل از 50 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

مبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله

مبانی-نظری-نظریه-های-شناختی-–-رفتاری-افسردگی--ساختار-سبک-حل-مساله--ماهیت-و-فرایند-استرس-و-مقابلهمبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله دارای 95 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله

مبانی-نظری-نظریه-های-شناختی-–-رفتاری-افسردگی--ساختار-سبک-حل-مساله--ماهیت-و-فرایند-استرس-و-مقابلهمبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله دارای 95 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق عزت نفس

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-عزت-نفسمبانی نظری و پیشینه تحقیق عزت نفس دارای 166 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق صندوقهای سرمایه گذاری مشترک

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-صندوقهای-سرمایه-گذاری-مشترکمبانی نظری و پیشینه تحقیق صندوقهای سرمایه گذاری مشترک دارای 94 صفحه وبا فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق شیوه های پرورش خلاقیت

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-شیوه-های-پرورش-خلاقیتمبانی نظری و پیشینه تحقیق شیوه های پرورش خلاقیت دارای 37 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله

مبانی-نظری-نظریه-های-شناختی-–-رفتاری-افسردگی--ساختار-سبک-حل-مساله--ماهیت-و-فرایند-استرس-و-مقابلهمبانی نظری نظریه های شناختی – رفتاری افسردگی ، ساختار سبک حل مساله ، ماهیت و فرایند استرس و مقابله دارای 95 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

پیش بینی سازگاری زناشویی بر اساس عملکرد ازدواج

پیش-بینی-سازگاری-زناشویی-بر-اساس-عملکرد-ازدواجدانلود فایل کامل پیش بینی سازگاری زناشویی بر اساس عملکرد ازدواج در قالب فایل word و متشکل از 13 صفحه قابل ویرایشدانلود فایل

ساخت شماره مجازی امریکا ، چین و ...

ساخت-شماره-مجازی-امریکا--چین-و--در این مجموعه 4 فایل اندروید برای ساخت شماره مجازی و یک فیلم اموزش گذاشته شده که شما به راحتی شماره ها را دریافت میکنید و از انها استفاده میکنیددانلود فایل

ساخت شماره مجازی امریکا ، چین و ...

ساخت-شماره-مجازی-امریکا--چین-و--در این مجموعه 4 فایل اندروید برای ساخت شماره مجازی و یک فیلم اموزش گذاشته شده که شما به راحتی شماره ها را دریافت میکنید و از انها استفاده میکنیددانلود فایل

نقش نرم افزار های دبیرخانه و اتوماسیون اداری در تسریع پاسخگویی و كاهش مكاتبات کاغذی

نقش-نرم-افزار-های-دبیرخانه-و-اتوماسیون-اداری-در-تسریع-پاسخگویی-و-كاهش-مكاتبات-کاغذینرم افزار دبیرخانه رایگان یگانه و نرم افزار بایگانی اسناد یگانه جهت مدیریت نامه های وارده و صادره و نرم افزار اتوماسیون اداری رایگان یگانه دانلود فایل

فلسفه نوشتن ؟

فلسفه-نوشتن-؟نرم افزار دبیرخانه رایگان یگانه و نرم افزار بایگانی اسناد یگانه جهت مدیریت نامه های وارده و صادره و نرم افزار اتوماسیون اداری رایگان یگانه دانلود فایل

دستور العمل اجرایی آئین نگارش و مکاتبات اداری در سیستم اتوماسیون اداری

دستور-العمل-اجرایی-آئین-نگارش-و-مکاتبات-اداری-در-سیستم-اتوماسیون-ادارینرم افزار دبیرخانه رایگان یگانه و نرم افزار بایگانی اسناد یگانه جهت مدیریت نامه های وارده و صادره و نرم افزار اتوماسیون اداری رایگان یگانه دانلود فایل

شناخت نامه های اداری

شناخت-نامه-های-ادارینرم افزار دبیرخانه رایگان یگانه و نرم افزار بایگانی اسناد یگانه جهت مدیریت نامه های وارده و صادره و نرم افزار اتوماسیون اداری رایگان یگانه دانلود فایل

پاورپوینت Time Management،تکنیکهای مدیریت زمان برای یک کارآفرین

پاورپوینت-time-management-تکنیکهای-مدیریت-زمان-برای-یک-کارآفریناین پاورپوینت در مورد تکنیکهای مدیریت زمان برای یک کارآفرین در 115 اسلاید جامع و زیبا و قابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

طراحی و پیاده سازی فیلتر میان گذر FIR کم توان برای تطبیق داده های زیستی با FPGA

طراحی-و-پیاده-سازی-فیلتر-میان-گذر-fir-کم-توان-برای-تطبیق-داده-های-زیستی-با-fpgaدانلود فایل کامل طراحی و پیاده سازی فیلتر میان گذر FIR کم توان برای تطبیق داده های زیستی با FPGA در قالب فایل word و متشکل از 9 صفحه قابل ویرایشدانلود فایل

بررسی فضای مجازی و کنترل آسیب های ناشی از آن

بررسی-فضای-مجازی-و-کنترل-آسیب-های-ناشی-از-آندانلود فایل کامل بررسی فضای مجازی و کنترل آسیب های ناشی از آن در قالب فایل word و متشکل از 15 صفحه قابل ویرایشدانلود فایل

گزارش کاراموزی مخابرات (تعمیر و نگهداری bts)

گزارش-کاراموزی-مخابرات-(تعمیر-و-نگهداری-bts)فایل کامل گزارش کاراموزی مخابرات (تعمیر و نگهداری bts) متشکل از 36 صفحه با فرمت word و قابل ویرایشدانلود فایل

درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن

درمان-دارویی-اعتیاد-و-مضرات-آندانلود پروژه و تحقیق درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن متشکل از 60 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

آموزش گیتار نت خوانی

آموزش-گیتار-نت-خوانیدانلود فایل کامل آموزش گیتار نت خوانی در قالب فایل pdf آموزش گیتار نت خوانی به صورت pdf و بسیار کاربردی آموزش قسمت های گیتار آموزش انگشت گذاری آموزش نت ها روی دسته و دانلود فایل

نقش سازه در معماری کویری ( نقش رسمی بندی در سازه های کویری )

نقش-سازه-در-معماری-کویری-(-نقش-رسمی-بندی-در-سازه-های-کویری-)دانلود فایل کامل نقش سازه در معماری کویری ( نقش رسمی بندی در سازه های کویری ) در قالب فایل word و متشکل از 17 صفحه قابل ویرایشدانلود فایل

اصول سخنرانی

اصول-سخنرانیدانلود فایل کامل اصول سخنرانی در قالب فایل Pdf و متشکل از 10 صفحه دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق مدیریت وعملکرد مدیران سازمان

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-مدیریت-وعملکرد-مدیران-سازمانمبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت وعملکرد مدیران سازمان دارای 81 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

مبانی نظری وپیشینه تحقیق عزت نفس

مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-عزت-نفسمبانی نظری و پیشینه تحقیق عزت نفس دارای 166 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.دانلود فایل

آشنایی با بورس های بین المللی

آشنایی-با-بورس-های-بین-المللیتحقیق آشنایی با بورس های بین المللی متشکل از 60 صفحه ، در قالب word قابل ویرایش و اماده پرینتدانلود فایل

تحقیق درباره خودرو های هیبریدی به همراه تصویر

تحقیق-درباره-خودرو-های-هیبریدی-به-همراه-تصویرمحدودیت ذخایر نفتی دنیا و نقش بارز خودروهای با سوخت فسیلی به عنوان یکی از منابع بزرگ الودگی در شهرهای بزرگ از دلایل مهم برای استفاده بهینه از این سوخت ها می باشد . طراحی خودروها از آغاز بر پیشینه در دسترس بودن، ارزا ن بودن و فراوانی سوختهای فسیلی شکل گرفت. به همین دلیل، در طی صد سال اخیرکمتر تلاشی بدانلود فایل

تحقیق و پژوهش،رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن

این تحقیق در مورد رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن در 42 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد

دانلود تحقیق و پژوهش،رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن

رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن،رب،رب کوجه فرنگی،فراوری رب گوجه فرنگی،روش تولید رب گوجه،خط تولید رب گوجه فرنگی،کارخانه رب گوجه،روش فراوری رب گوجه فرنگی،SAUCE
دسته بندی آموزشی
فرمت فایل docx
حجم فایل 772 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 42

فهرست

مقدمه3

گوجه فرنگی Lycopersicom... 3

مراحل فرایند تولید رب گوجه فرنگی: 3

موارد استفاده از مخزن ذخیره عبارتند از 5

خلاصه فرآیند تولید رب... 9

فرآیند تولید محصول بشرح ذیل قابل بیان می باشد10

پرکن رب در بشکه13

برگه گوجهفرنگی خشکشده 18

پالپ گوجه فرنگی.. 19

گوجه فرنگی پوست گرفته19

سس گوجه فرنگی.. 20

شرایط نگهداری از رب... 20

- دستگاه خردكن.. 22

فرایند  تولید رب... 28

خلاصه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی.. 28

نکات مهم در هنگام مصرف رب  گوجه فرنگی.. 35

توصیه‌های مهم برای نگهداری رب گوجه35

نکاتی در مورد  نگهداری کنسرو ها و کمپوت ها 36

آیا در تركیبات رب گوجه فرنگی نگهدارنده وجود دارد یا خیر؟36

نكاتی برای نگهداری صحیح رب گوجه فرنگی : 37

ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی.. 37

روند تولید رب گوجه‌فرنگی چگونه است؟38

چرا این کار را در خلأ انجام می‌دهند؟38

ناخالصی.. 41

باز کردن.. 41

تقلبی.. 42

منابع.. 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

گوجه فرنگی Lycopersicom  
گوجه فرنگی انواع زیادی دارد، اما آنها که برای تولید رب مورد استفاده قرار می گیرند به دو گروه گرد و گلابی شکل تقسیم می شوند. گوجه فرنگی های گرد همان گونه که در بازار هم می بینیم معمولا آبکی، گوشتی، قرمز رنگ، بدون هسته و خوش طعم است، اما گوجه فرنگی های گلابی شکل بافت سفت، کم گوشت، بی رنگ و رسیدگی کمی دارد. حال اگر در فصل تهیه رب، گوجه فرنگی گرد در دسترس باشد، تولیدکننده از آن رب بی مثالی تهیه می کند، اما اگر رب از گوجه های گلابی شکل تهیه شود، رنگی روشن و طعمی نه چندان خوشایند دارد و این نشان دهنده کیفیت پایین یا نارس بودن گوجه است که اگر رب با گوجه های نارس تهیه شده باشد، احتمال وجود سمی به نام سولانین در آن زیاد است که البته در رب های صنعتی میزان این سم کنترل می شود، اما این را هم بدانید برخی تولیدکنندگان غیرمتعهد برای خوش آب و رنگ کردن رب از رنگ های سنتزی استفاده می کنند که محصول با وجود رنگ قرمز بیشتر بی مزه بوده و این یکی از ملاک های تشخیص تقلبی بودن آن است.برداشت محصول:برداشت را به صورت روزانه یا به صورت یك روز در میان انجام می دهند و هنگامی كه محصول ها رسیده باشد باید برای فرایند به كارخانه ارسال شود.اگر محصول دیر برداشت شود بافت گوجه فرنگی نرم تر شده و برای خراب شدن و كپك زدگی آماده می شود. نكته دیگر آنكه گوجه فرنگی رسیده به مدت طولانی در برابر آفتاب قرار نگیرد.پس از برداشت محصول ،محصول به كارخانه ارسال می شود . برای حمل گوجه فرنگی به كارخانه ، گوجه فرنگی را درون سبدهای پلاستیكی و یا صندوقهای چوبی بسته بندی می كنیم. محصول داخل سبدها و صندوق طبق استاندارد برای جلوگیری از له شدگی محصول نباید در سبدها بیشتر از 20كیاو گرم بگذاریم. باید سعی كرد كه گوجه فرنگیهایی به كارخانه ارسال شوند كه فاصله كارخانه تا مزرعه گوجه فرنگی بیشتر از 150كیلومتر نباشد.

 

 

اما امروزه همانند همه عرصه های دیگر زندگی تکنولوژی به کمک بشر آمده تا رب گوجه فرنگی در بهداشتی ترین شرایط، عالیترین بسته بندی و در نهایت کیفیت به سهولت در دسترس همگان قرار گیرد .

 

خلاصه فرآیند تولید رب:

 

  1. دریافت گوجه فرنگی
  2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
  3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
  4. خردکردن گوجه
  5. پخت اولیه
  6. فیلتراسیون
  7. تانک فرموله
  8. تغلیظ آب گوجه
  9. پاستوریزاسیون

 

10 . پرکردن درقوطی ودربندی

 

  1. پاستوریزاسیون قوطی پرشده
  2. عبوراز زیردوش آب سرد

 

13 . خشک کردن

 

 14 .)اتیکت زنی وبسته بندی

 

 

 

فرآیند تولید محصول بشرح ذیل قابل بیان می باشد:

 

 

 

1- گوجه فرنگی درسبدهای یا جعبه های 25 کیلوگرمی وارد کارخانه می شود و پس از توزین در سکوی بارگیری قرار میگیرد و کالای توزین شده وبا کنترل تعداد جعبه با سبد تحویل گرفته می شود.

 

2- درمحل سکوی بارگیری یک حوضچه سیمانی قرار دارد که کف آن از صفحات مشبک پوشانده شده و پر از آب است گوجه ها از سبد در آب حوضچه تخلیه می شود البته کف حوضچه دارای شیب مناسب میباشد . بطوریکه با باز کردن دریچه خروج گوجه ها به راحتی همراه آب درکانال مربوطه جاری شده و ضمن شستشو اولیه به سمت خط تولید بعد از آن بوده و مجهزبه لوله های هوا میباشد هوای دمیده شده از این لوله هاسبب ب ه غلیان در آمدن گوجه ها ودرنتیجه شستشوی بهترگوجه ها میشود.

 

3- سپس گوجه ها برای شستشوی نهایی از زیر دوشهای آب رد شده وروی میز سورتینگ قرار می گیرد گوجه فرنگی ها درحین عبور از روی سورتینگ توسط کارگرانی که در دو طرف میز قرار دارند مورد بازرسی قرار میگیرند وگوجه های نامناسب وکال و لهیده و یا چیزهای دیگری مثل چوب و غیره که احتمالاً خمراه گوجه باشند از گوجه ها جدا می گردند.

 

 

 

4- گوجه های تمیز شده پس از عبور از زیر دوش آب که شستشوی نهایی را انجام می دهد وارد خردکن می شود و در آن خرد کن که از یکسری تیغه های را انجام می دهد وارد خردکن می شود و در آن خردکن که از یکسری تیغه های متحرک تشکیل شده است سبب خرد شدن گوجه ها میشود .گوجه های خرد شده وراد مخزنی با حجم حدود یک متر مکعب درزیر خردکن موسوم با بالانس تانک می شوند.

 

5- گوجه های خرد شده توسط منوپمپ وارد پری هیتر می شوند . پری ه یتر یک دستگاه افقی استوانه است که درون آن لوله های استیل با قطر کمتر قرار دارد و اطراف لوله ها بخار می باشد بطوریکه گوجه های خرر شده با عبور از داخل این لوله های به حرارت حدود 90- 85 درجه سانتیگراد می رسند .

 

حرارت داده شده درپری هیتراولا سبب می شود تا راندمان آبدهی در مرحله فیلتراسیون افزایش یابد.

 

ثانیا آنزیم پکتیناز از بین برود و در نتیجه رب تولیدی از ویسکوزیته مناسبی برخوردار باشد ثالثاً بار میکروبی کاهش یافته و به رندمان سالم سازی درمراحل بعدی کمک می کند و بعلت متلاشی و نرم شدن بافت گوجه ها ضمن آسانتر کردن عمل آبگیری استهلاک صافی ها را نیز کاهش می دهد. 

 

6- گوجه های خردشده پس از عبور از پری هیتر وارد صافیها می شوند این صافیها دو یا سه مرحله ای می باشند بطوریکه تفاوت مراحل مختلف در قطر توری های آنها می باشد توری مرحله اول با سوراخهای با قطر یک و مرحله دوم حدود 0.7 میلی متر می باشد. مراحل مختلف اولاً برای بالابردن کیفیت وکمیت آب گیری می باشد و ثانیاً بسته به شرایط مواد اولیه می توان به دلخواه ازبعضی مراحل استفاده کردد و یا آن را ازدورخارج نمود.

 

7- پس از آن آب گوجه وارد تانک فرموله که مخازنی استیل می باشد می شوند در این مخازن به میزان حداکثر 3 درصد وزن محصول نهایی به آبگوجه نمک طعام افزوده می شود.

8- آب گوجه فرموله شده توسط پمپ وارد دیگ تغلیظ می گردد . البته نمک را می توان درمحصول نهایی پس از خروج از دیگ تغیلظ اضافه کردن اما بعلت بالابودن ناخالصی درکشور ما ولزوم افزودن آب نمک بجای نمک خشک اینکار اگر در تانک فرموله انجام شود صحیح تر است . آب گوجه می تواند دریک یا دو یا چند مرحله تغلیظ شود (تا به محصول نهایی تبدیل گردد اینکار در کارخانجات رب گوجه فرنگی معمولاً دردو مرحله بصورت بچ و یا دریک سیستم مدا وم و به صورت سیرکولاسیون انجام می شود اما در کارگاه کوچک می توان ا

مراحل فرایند تولید رب گوجه فرنگی:

الف) مرحله خیس گذاری؛ این مرحله از فرایند درون استخر شستشوی گوجه فرنگی  صورت می گیرد. درون استخر شستشوی گوجه فرنگی پمپ سیر كولاسیون وجود دارد كه باعث می شود كه گوجه فرنگی درون آب به اطراف جابجا شده و عمل شستشو بهتر صورت گیرد و همچنین این پمپ سیركولاسیون باعث می شود كه باكتری های غیر هوازی درون این استخر رشد نكنند و از ایجاد بویی بد در استخر جلوگیری میكنند. در این حالت كه عمل هوا دهی به آب صورت می گیرد باعث می شود كه مقداری بوی بد به خاطر رشد میكرو ارگانیسم ها ی هوازی ایجاد گردد . اما از بوی بدی كه میكروارگانیسم های غیر هوازی ایجاد میكنند به تناسب كمتر می باشد.برای رفع مشكلات میكروبی آب باید آب را كلرینه كرد كه اضافه كردن كلرcl به آب باید به تعداد مناسبی باشد. اضافه كردن    به تعدادی بیش از حد مجاز به آبباعث تیرگی رنگ آب می شود و در نتیجه طعم آب را تغییر می دهد .معمولا استاندارد ملی برای استفاده از كلر درآب در حدود   PPM  می باشد.

ب) مرحله شستشو:در این مرحله گوجه فرنگی ها را از درون استخر شستشو به درون كانالهایی وارد می شوند كه از روبرو به شكل  U  دیده می شوند. شستشو به صورت غوطه وری و سیركولاسیون با پمپ هوا صورت می گیرد و معمولا گوجه فرنگی از درون استخر شستشو با جریان آب وارد سالن تولیدی می شود. جنس كانالهای   شكل از جنس بتونهای قابل شستشو می باشد تا مواد آلی حاصل از شستشو درون منافذ را پر نكند.

ج) مرحله قبل از سورتینگ پیش سورت می باشد در این مرحله تورهایی كه باعث می شود كه مقداری از گوجه هایی كه له شده و كپك زده و مقداری از دم گوجه فرنگی به علت پرتاب شدن بروی این توری از ارتفاع 35سانتی متری از توری بگذرند ومقداری از آن بر روی تسمه سورت نروند. بعد از آنكه گوجه فرنگی ها از پیش سورت گذشته به تسمه سورت منتقل می شوند .بر روی تسمه سورت عمل جدا سازی گوجه فرنگی هایی كه له شده ،گوجه فرنگیهای كپك زده ،دم گوجه فرنگی و دیگر مواد زائداز گوجه فرنگی های سالم و رسیده توسط كارگر صورت می گیرد .تسمه سورتهایی كه برای قسمت سورتینگ گوجه فرنگی استفاده می شوند به صورت رول مانند هستند. جنس این تسمه سورتها یا پلاستیكی ویا استیل می باشد.افرادی كه بر روی تسمه سورت ،سورتینگ را انجام می دهند باید تعداد آنها حداقل 4نفر بوده و به صورت زیگزاگ اطراف تسمه سورت بنشینند.روشنایی قسمت تسمه نقاله سورت باید مناسب باشد. از نظر سیستم گرمایشی و سرمایشی هم باید فراهم باشد تا كارگران كار را راحتتر انجام دهند. تجربه نشان می دهد كه افراد اطراف تسمه سورت كه كارsorting را انجام می دهند بهتر می باشد كه بعداز 4-3ساعت كار به خاطر آنكه دچار سر گیجه می شوند و نمی توانند كار sorting  را انجام دهند با افراد دیگری عوض شوند.تسمه سورت دارای عرض 100سانتیمتر ،طول 7- 6 متر هستند كه حداكثر با سرعت  تنظیم شده   حركت می كنند .در انتهای قسمت تسمه سورت لوله های آبی وجود دارند كه گوجه فرنگی های سورتینگ شده را با فشار آب 60- 40 psi  شستشو می دهند.

د) تهیه پالپ: گوجه فرنگی های جدا شده یا     شده پس از طی مراحل خرد كردن در درون خرد كن توسط مونو پمپ به درون پری هیتر وارد می شود.

و) گوجه فرنگی خرد شده طی مرحله بعد از خرد شدن وارد دستگاه پری هیتر می شود. دستگاه پری هیتر متشكل از یك پوسته اصلی می باشد كه درون این پوسته یكسری لوله هایی به صورت رفت و برگشتی می باشند و این لوله ها هیچ راهی به پوسته ندارند. گوجه فرنگیهای خرد شده كه درون  shellaindtupes وارد میشوند توسط بخار اشباع كه درون پوسته می باشند از طریق انتقال حرارت به روش   conduction  (هدایت) باعث بالا رفتن دمای گوجه فرنگی خرد شده می شوند .آب كندانس شده از طریق شیر تراپ كه به صورت یكطرفه عمل میكند آب كندانس حاصل از بخار را خارج می كند. دستگاه با فشار 5/2بار كار می كند و دمایی كه بخار اشباع وارد دستگاه می كند 125درجه سانتی گراد می باشد اما دمای گوجه فرنگی خرد شده به این دما نمی رسد . عواملی باعث می شود كه حرارت كل صرف گرمای مفید نشود عبارتند از : بزرگ بودن خود لوله های رفت و برگشت درون پری هیتر ،ایزوله نبودن سطح پوسته دستگاه ، یك شیلنگ تیوپ 6 پاس می شود. یعنی یك پری هیتر از 6 بار مسیر رفت و برگشتی تشكیل شده است. معمولا

shellandtupes  كه عدد زوج هستند ورودی و خروجی دستگاه در یك قسمت تعبیه نشده است و اگر تعداد  sh.t  فرد باشد ورودی دستگاه با خروجی دستگاه در یك سمت می باشد.از لحاظ ابعادی قطر لوله  sellandtupes  از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا كه فقط لوله می باشد كه د سی  را مشخص می كند و برابر با سطح مقطع ( a )×   سرعت   ( v)   كه رابطه مستقیم دارند .  Q=A.V  اگر دمای گوجه فرنگی خروجی از دستگاه پری هیتر به دمای 90-80درجه سانتیگراد نرسد باید از روش سیركولاسیون استفاده شود یعنی دوباره گوجه فرنگی درون پری هیتر به نقطه اول (درون خرد كن پس از  sort  ) می ریزد و این سیر كوله شدن بایستی ادامه یابد تا دمای گوجه فرنگی خروجی را به دمای 90-80  درجه سانتیگراد برسد. كنترل دمای پری هیتر یكی از عوامل مهم برای كیفیت محصول رب گوجه فرنگی خواهد بود. اگر دما بالاتر از 90درجه سانتیگراد شود باعث میشود كه رنگ محصول تیره شود و یكسری از ویتامینها هم از بین می رود و اثر مستقیم بروی محصول دارد.در فیلتراسیون مرحله اول قطر سوراخ توری 2میلیمتر می باشد و باعث میشود كه هنگامی كه گوجه فرنگی وارد فیلتر می شود در اثر چرخش پارو ،آب گوجه فرنگی به همراه دیگر مواد با سایز كوچكتر از 2میلیمتر از توری خارج شود و از انتهای توری خارج گردد و تفاله در    این مرحله شامل شاخ و برگ و مقداركمی پوست و بذر می باشد    .

در فیلتراسیون مرحله دوم آب گوجه فیلتر شده حاصل از فیلتر مرحله اول وارد دستگاه می شود و مكانیسم كار به صورت مرحله اول می باشد و تنها تفاوت كار با مرحله قبل آن است كه چون قطر سوراخ توری در این محركه 1 میلیمتر می باشد آب گوجه فیلتر شده سایز كوچكتر از 1میلیمتر می باشد .در فیلتراسیون سوم كه آب گوجه فرنگی فیلتر شده از مرحله اول وارد دستگاه فیلتر می شود و مكانیسم كار این مرحله از فیلتر نیز مانند فیلترهای مراحل قبلی می باشد و تنها تفاوت كار فیلتر در این است كه چون قطر سوراخ توری در مرحله سوم كمتر می باشد پس در صورتی كه توری و پارو و اجزای دیگر دستگاه مشكلی نداشته باشند آب گوجه فرنگی بدون مواد زائد آماده ورود به مرحله بعدی را می یابد.

ژ)  آب گوجه فرنگی حاصل از فیلتراسیون مرحله آخر (مرحله سوم) وارد مخزن ذخیره می شود.                                                          

 موارد استفاده از مخزن ذخیره عبارتند از :

1)اگر دستگاههای بعد از مرحله ذخیره سازی به دو دلیل ممكن توقف كرده باشند می توان آب گوجه فرنگی را در این مخازن ذخیره سازی كرد.

2) از این مخازن می توان به عنوان مخازن فرموله استفاده كنند و اضافه كردن نمك با درصد لازم درون این مخزن صورت می گیرد.

3) اگر رب گوجه فرنگی داشته باشیم كه یا پاستوریزه نشده ویا پاستوریزه شده و مشكلی از نظر میكروبی ندارد ولی كیفیت مطلوب آنچنانی كه در نظرها می باشد را ندارد می توان این رب گوجه فرنگی را با آب گوجه فرنگی حاصله جدید مخلوط كرده و با استفاده از همزن بعد از آنكه به خوبی به هم زده شد دوباره برای عمل تغلیظ وارد دستگاه اوپراتور كنیم.

ك) مرحله بعدی آب گوجه فرنگی فرموله شده به وسیله مونو پمپ وارد دستگاه اوپراتور می شود.

هدف استفاده ازاین از این دستگاه در طی مراحل فرایند تولید؛بالا بردن.

brix     آب گوجه فرنگی با   brix    ورودی %6-%4 به  brix    %28-%22.نیازها در این دستگاه كم كردن درصدی از آب گوجه فرنگی می باشد .برای آنكه این نیازها در دستگاه برآورده شود نیاز به عملیات حرارتی داریم . ما در این دستگاه از بخار اشباع برای رفع الزامات حرارتی استفاده می كنیم. در صنایع جهت بالا بردن راندمان مصرف انرژی معمولا دستگاههای تك مرحله ای مورد استفاده می شود .مهمترین عامل در دستگاه های دو مرحله ای یا بیشتر تفاوت در نقاط خلاء بیشتر ایجاد شود باعث می شود كه دمای جوش كاهش پیدا كند و هر اندازه كه دمای جوش پایین تر باشد باعث می شود كه پخت در دمای پایین تری صورت گیرد و ماده غذایی هم ارزش غذای خود را بیشتر حفظ كند و هم اینكه كیفیت ماده غذایی از نظر رنگ و طعم بیشتر حفظ شود.

با توجه به آنكه دستگاه تغلیظ دو مرحله ای می باشد ابتدا آب گوجه فرنگی با brix  حدود %6-%4 وارد مرحله اول می شود و در مرحله اول بهbrix  حدود %13می رسد و سپس وارد مرحله دوم دیگ تغلیظ می شود و در مرحله دوم با توجه به دستور العمل و فرمانی كه به دستگاه از طریق مدار داده می شود به   brix    %28-%22می رسد و اینكه دقیقا  آن را به رقمی می رسانیم كه بستگی به این دارد كه چه نوع  محصولی  را ما بخواهیم بدست آوریم.

با تغییر در خلاء سیستم دمای جوش را متفاوت می كنیم تا از بخارات حاصل از تبخیر آب گوجه بتوانیم حداكثر استفاده را ببریم . مكانیسم عمل بخار اشباع برای بالا بردن دمای آب گوجه و نتیجتاً بالا بردن brix   به این صورت می باشد كه بخار زنده از قسمت پایین دستگاه (قسمتی كه  brix  را به 28 می رساند)ولوله هلیس مانندی می شود كه این لوله علاوه بر اینكه عمل همزن را انجام می دهد چون درون آن بخار زنده وجود دارد باعث می شود كه دمای رب گوجه فرنگی را بالا ببرد تا اینكه آب گوجه فرنگی شروع به تبخیر شود سپس بخار حاصل از تبخیر در این قسمت بوسیله یك كانال وارد

sellandues    هایی كه در قسمت بالایی دستگاه می باشد می شوند و چون بخارات حاصل درون sellandues      به صورت اشباع می باشد باعث میشود كه آب گوجه فرنگی كه بر روی سطح شیلنگ تیوپ می ریزد حرارت دیده و مقداری از آب گوجه فرنگی در این قسمت به بخار تبدیل شود و  brix   آب گوجه ورود را از حدود brix  %4به %13برساند. بخار ناشی از تبخیر آب گوجه فرنگی در مرحله بالایی دستگاه تغلیظ وارد دستگاهی بنام كندانسور می شود .درون این دستگاه سینی هایی وجود دارند كه باعث شده كه ساختمان داخلی دستگاه مشبك باشد .بخار از قسمت پایین تر دستگاه وارد می شود و آب سرد از بالای دستگاه وارد می شود. آب سرد بروی بخار ریخته می شود و باعث تبدیل بخار به آب كندانس می شود .دو نكته در اینجا حائز اهمیت میباشد   )هر چه آب سرد ورودی به دستگاه كندانسور دمای پایین تری داشته باشد باعث می شود تا در واحد زمان كمتری بخار را به آب كندانس تبدیل كرده و جذب بخار از مرحله بالایی اواپراتور (دستگاه تغلیظ) بیشتر صورت گیرد.  ) هر اندازه كه تعداد سینی های درون دستگاه كندانسور بیشتر باشد چون سطح تماس بخار با آب سرد بیشتری می شود كه عمل كندانس شدن بهتر صورت گیرد بعد از آنكه بخار به آب كندانس گرم  تبدیل شد می بایستی این آب سرد شود برای این كار این آب كندان توسط مونو پمپ به دستگاه كولینگ تاور منتقل می شود.

در مورد    cooling taver   باید توجه كرد كه:  cooling taver   موجود در صنایع پیشرفته از طریق فن عملیات خنك كاری آب كندانس را ایجاد می كنند ولی در برخی از كارخانه ها cooling taver       به طریق سنتی می باشد كه در مورد چون آب گرم از طریق تبادل حرارتی با هوای محیط ، سرد می شود باید عوامل خارجی و محیطی را بررسی كرد.

در تولید پالپ از سه روش استفاده می شود كه عبارتند از :

 مكنیسم كار در دو روش  super hot break     و   hot break         با هم یكسان می باشد و تنها در درجه حرارت بكار رفته در دستگاه پری هیتر می باشد. درجه brix        می تواند شاخصی از ویسكوزیته محصول باشد. اگر ویسكوزیته بیشتر باشد  brix      محصول نیز بیشتر می شود ویسكوزیته محصول بیشتر تحت تاثیر عملیات حرارتی روی پالپ گوجه فرنگی در حین فرایند تولید می باشد. دمای لازم برای استخراج پكتین از گوجه فرنگی بین 105-65درجه سانتیگراد می باشد كه اگر درجه حرارت مورد استفاده كمتر از 65 درجه سانتیگراد باشد این درجه حرارت كافی برای غیر فعال كردن آنزیم ها نمی باشد كه معمولا آنزیمی كه مطرح می باشد آنزیم دی پیكتیناز است كه اگر این آنزیم از بین نرود در نتیجه باعث هیدرولیز درصد بالایی از پكتین می شود . از درجه حرارت 105-65درجه سانتیگراد آنزیم دی پكتیناز را معمولاقبل از اینكه عملیات حرارتی روی پكتین داشته باشیم درصد بالایی از آنزیم از بین می رود كه در این فاصله آنزیم دی پكتیناز اثر كرده و باعث تجزیه پكتین می شود و در نتیجه پكتین محصول افزایش نمی یابد.

دانلود تحقیق و پژوهش،رب گوجه فرنگی و تکنولوژی و فراوری آن





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
یکشنبه 9 اردیبهشت 1397
مهندسی فایل
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
 
تبادل لینک